Dahl Medical i Strykers Hall of Fame

På Strykers (tidigare Physio-Control) årliga möte för Europeiska distributörer fick Dahl Medicals vice VD Jimmy Axörn ta emot pris och äran att få inkluderas i Strykers AED Sales Champions Hall Of Fame.

Priset innebär att Dahl Medical är en av få distributörer i Europa som konsekvent under fyra år starkast ökat sin försäljning av hjärtstartare.

”- Det är en ära och givetvis ett fantastiskt kvitto på att vi gör rätt saker, i samarbete med många fina partners på den svenska marknaden” säger Henrik Dahl, VD på Dahl Medical. ”- Efter 25 år i branschen så har vår omställningsresa bara börjat – vi har många fler intressanta projekt och utvecklingsmöjligheter framför oss” säger Henrik vidare.

Att Dahl Medical är en viktig tillväxtpartner för Stryker – en av världens största tillverkare av publika hjärtstartare -, ger oss och våra partners stordriftsfördelar och access till affärskritisk info om hela hjärtstartarmarknaden.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er till att göra bättre affärer eller ha en beredskap på arbetsplatsen som räddar liv?
Kontakta oss på info@dahlmedical.com