VÄLKOMMEN TILL DAHL MEDICAL

Se oss som en extra familj, där alla finns för varandra i vått som i torrt!
Det är extra viktigt, eftersom jobbet som distriktsansvarig säljare kräver en stor portion eget engagemang och arbetsmoral.

Om du vill göra jobbet, gör vi allt vi kan för att stötta dig till framgång!

trygghet och första hjälpen

Just nu för: flera olika distrikt.

Som distriktsansvarig säljare jobbar du med uppsökande försäljning mot företag och organisationer med att trygga deras arbetsplatser för anställda och kunder, med Första Hjälpen-produkter, hjärtstartare och kunskap inom hjärt-lungräddning (HLR).

Vanligaste branscherna är Industri, Bygg, Verkstad, Horeca (Livsmedel/Storkök), Offentlig miljö samt Stat/kommun. Du ansvarar även för att ta hand om och utveckla relationen med våra befintliga kunder

Din profil

Som säljare på Dahl Medical är du i vårt främsta led i vår verksamhet, på ditt eget distrikt! Du är en del av ett rikstäckande team som alla drivs av att hjälpa kunder, bygga relationer och kunna påverka sin egen karriär och lön.

Din personlighet är avgörande och vi söker dig som:

– är socialt begåvad, självgående och har ett starkt eget driv & ansvarskänsla

– har “skinn på näsan” och en vilja att vinna, i alla lägen

– har en positiv attityd till allt i livet och rätt inställning, vilket är det enskilt viktigaste för att lyckas hos oss.

Meriterande – men inte ett krav – är tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning eller telemarketing. Har du erfarenhet inom sjukvård/räddningstjänst kan det också vara till din fördel.

Men som sagt – det är i slutändan din personlighet, din glöd och ditt driv som är avgörande.

Vi erbjuder

Vi utbildar dig och ge dig alla verktyg du behöver för att bli framgångsrik på ditt distrikt.

Du har nära och daglig support från ledningen och dina erfarna kollegor. Vi följer ditt arbete löpande och anpassar vår support till dig personligen, efter dina behov och förutsättningar.

Du får lära dig allt om våra produkter, säljteknik, branschen och olika föreskrifter som arbetsgivare har att rätta sig efter. Därefter, gör vi dig till instruktör inom hjärt-lungräddning så att du kan genomföra kurser i Vuxen-HLR.

Lön & förmåner

Garanti- och provisionslön samt förmånsbil som du kan använda både privat och i jobbet. Vid fast anställning erbjuds förmånlig tjänstepensionsförsäkring.

Kontakt:

Har du frågor ang. tjänsten? Ring eller maila på 08-7150800, ansokan@dahlmedical.com

Ansök här

Det vi främst söker hos nya medarbetare är ett starkt personligt driv, skinn på näsan och en vilja att vinna. En positiv attityd och inställning är allt – det är avgörande för att lyckas som säljkonsult. Därför ser vi mer till personlighet än något annat när vi anställer, oavsett vilken tjänst som ska tillsättas.

På Dahl Medical kan du utvecklas som säljare och bli en specialist inom Första Hjälpen. Med den kunskapen kan du få andra att känna sig trygga på jobbet och kanske till och med ge dem möjligheten att kunna rädda livet på en arbetskollega, en vän eller en kär familjemedlem.

Men i första hand handlar jobbet om att hjälpa våra kunder och därmed ge dem mer tid att kunna ägna sig åt det de gör bäst!

JOBBET.

Jobbet som säljare på Dahl är inget enkelt jobb, särskilt inte i början. Att jobba med provisionsbaserad lön ger dig många fördelar, men är också krävande i starten. För att lyckas i jobbet krävs en naturlig ådra för service och för att bygga relationer.

Eget driv, stort personligt engagemang och förmågan att kunna arbeta självständigt och noggrant följa upp varje kundkontakt, är grundreceptet för att lyckas i rollen.

VAD VI GÖR FÖR DIG.

Du är aldrig ensam och du får allt det stöd du behöver! Utöver en omfattande introduktionsutbildning har du nära och löpande support från ledningen och erfarna kollegor.

Förmånsbil, direktaccess till vårt unika affärssystem som hjälper dig hålla koll på kunder och deras innehav, löpande produkt- och instruktörsutbildningar samt marknadens bästa produktsortiment är andra viktiga delar vi stöttar dig med i vardagen.

Viktigast därefter är att du vill utveckla dina talanger som säljare och hjälpa våra kunder till en tryggare arbetsmiljö för deras anställda och kunder.

TILLSAMMANS FORMAR VI DIN UTVECKLING.

Alla kan sälja. Men de flesta behöver erfarenhet för att kunna bygga kundrelationer som håller. Och hjälp för att veta hur de ska planera sin vardag för att nå uppsatta mål. Det vet vi efter 20 års erfarenhet, och på Dahl Medical hjälper vi dig att själv bestämma och komma fram till exakt hur det ska gå till – från dag till dag, vecka till vecka.

Hos oss har du support från ledningen och erfarna kollegor som coachar dig dagligen. Du får samåka med seniora kollegor på andra distrikt och är med på gemensamma veckomöten.

Du har daglig telefonkontakt med säljsupporten som finns där för dig, i vått och torrt. Likaså finns dina kollegor runtom i landet och på kontoret tillgängliga, endast ett telefonsamtal ifrån dig. Detta omfattande stöd ska ge dig motivation och praktiskt stöd, till att möta kunder som den Första Hjälpen-specialist du kommer att bli.

När vi sedan ser att du utvecklas åt rätt håll, ger vi dig möjligheten att bli HLR- instruktör och även produktspecialist, vilket bara ökar dina chanser till att fördjupa dina kundrelationer, variera dina arbetsuppgifter och givetvis – sälja ännu mer.

Om du har ambitionen så har du alltid chansen att utvecklas vidare i rollen som säljare eller som säljledare. I takt med att vi växer så kommer det hela tiden behövas nya roller i företaget som du kan vara med att utveckla.

LÖN & FÖRMÅNER.

Garantilön + generös provision samt bil som du kan använda både privat och i jobbet, samt individuell pensionsförsäkring vid fast anställning.

Utbildning i form av introduktionsdagar där du får lära dig allt om våra produkter, branschen och de arbetsmiljöföreskrifter som våra kunder har att rätta sig efter. Därefter, i olika steg certifierade instruktörsutbildning för HLR samt olika produktspecialistutbildningar i takt med och anpassat efter din utveckling och dina ambitioner.

Låter det intressant? Är du den vi söker? Presentera dig själv och ditt intresse för att bli en del av vår familj via länken i platsannonsen här ovanför!

VI BESÖKER ER, INFORMERAR OCH GER ER RÅD OM HJÄRTSTARTARE, HLR & RISKOMRÅDEN. GRATIS!